fokus-139 kopio.jpg

TUNTIKUVAUKSET

Kaikki vakituiset viikko-opettajamme ovat koulutettuja tanssialan ammattilaisia.
Kaikkiin tunteihin sisältyy tanssin ilo, kannustava ilmapiiri ja hyvä yhteishenki.

 

BALETTI ALKEET 7-9V

Maanantaisin 18:00-19:00

Tämä tunti on suunnattu klassista balettia aloittelevalle tai seuraavalle tasolle 5-6-vuotiaiden tunnilta siirtyvälle tanssijalle.  Tunnilla tehdään ikätasolle sopivia klassisen baletin perusharjoituksia keskilattialla, balettitangolla sekä tilassa liikkuen. Tunneilla käytetään erilaisia mielikuvia harjoitteiden tukemiseksi ja tehdään joitakin harjoituksia vielä myös ikätasolle sopivien leikkien kautta.

BALETTI ALKEET/KESKITASO 10-13V

Maanantaisin 17:00-18:00

Tunti on suunnattu balettia aloitteleville ja 1-2 vuotta tanssia harrastaneille tanssijoille. Tunnilla tutustutaan laajasti klassisen baletin perustekniikkaan ja keskityttään tekniikan lisäksi myös ilmaisuun. Tunnilla varioidaan harjoituksia taitotasojen mukaisesti. Tällä tunnilla tehdään harjoituksia tangolla, keskilattialla sekä tilassa liikkuen.

AIKUISBALETTI AVOIN TASO

Maanantaisin 19:30-20:45

Aikuisbaletin tunti on suunnattu yli 16-vuotiaille harrastajille. Tunnille voi osallistua jo kokeneempi harrastaja tai ensimmäistä kertaa balettitunnille osallistuva. Harjoitukset varioidaan taitotasolle sopivaksi. Tunnilla keskitytään baletin perustekniikkaan, joka tukee hyvinvointia ja antaa ryhtiä olemukseen sekä tehdään tanssillisia sarjoja.

AIKUISBALETTI ALKEET

Perjantaisin 17:15-18:30

Aikuisbaletin tunti on suunnattu yli 16-vuotiaille. Alkeistason tunnilla tehdään helppoja liikeyhdistelmiä ja sukelletaan baletin tekniikan maailmaan. Tunnille voi tulla ensimmäistä kertaa tanssitunnille osallistuva. Tältä tunnillta lähdet ryhdikkäännä keho avautuneena kohti viikonloppua.

AIKUISTEN NYKYTANSSI AVOIN TASO

Tiistaisin 19:45-21:00

Aikuisten nykytanssin avoimen tason tulla keskitytään liikkeen tuomaan energiaan. Tunnilla tehdään harjoituksia keskilattialla ja tilassa liikkuen. Harjoittelemme erilaisia tekniikoita lattiatasossa sekä ylätasossa. Liikkeen virtaus ja dynamiikan vaihtelut tuovat energisen sekä vahvan olon. Tältä tanssitunnilta lähdet energisenä ja liikkuvana.

 

NYKYTANSSI ALKEET 7-9V

Tiistaisin 17:15-18:15

Tämä tunti on suunnattu nykytanssia aloittelevalle tai seuraavalle tasolle 5-6-vuotiaiden tunnilta siirtyvälle tanssijalle. Tunnilla tehdään ikätasolle sopivia nykytanssitekniikan perusharjoituksia keskilattialla ja tilassa liikkuen. Harjoitteet kehittävät muunmuassa ketteryyttä, liikkuvuutta, luovuutta ja rytmitajua. Tunneilla käytetään erilaisia mielikuvia harjoitteiden tukemiseksi ja tehdään joitakin harjoituksia vielä myös ikätasolle sopivien leikkien kautta.

NYKYTANSSI ALKEET/KESKITASO 10-13V

Torstaisin 17:00-18:00

Tunti on suunnattu nykytanssia aloitteleville ja 1-2 vuotta tanssia harrastaneille tanssijoille. Tunnilla tutustutaan laajemmin nykytanssin tekniikoihin ja keskitytään lisäksi myös improvisointiin sekä ilmaisuun. Tunnilla varioidaan harjoituksia taitotasojen mukaisesti. Tällä tunnilla tehdään harjoituksia keskilattialla sekä tilassa liikkuen.

JAZZTANSSIN AIKUISTEN KURSSI AVOIN TASO 16.9-14.10.2021

Torstaisin 18:00-19:30

Aliisan jazz-workshopilla keskitytään jazztanssin tekniikan harjoittelemiseen mukaansa tempaavan musiikin tahtiin! 
Tunneilla tulemme tekemään erilaisia harjoituksia mm. Piruetteja, hyppyjä, tilanpoikki liikkuvia sarjoa ja keskitymme vahvasti koreografian harjoittelemiseen. 

Aliisan dynaamisilla jazztanssitunneilla pääset joraamaan ja nauttimaan liikkeen virrasta. 
Tule siis mukaan haastamaan itseäsi ja kokemaan jazzin rytmisen, vahvan ja sielukkaan meiningin.

SYVÄVENYTTELY

Torstaisin 19.30-20.00

Lattiatekniikka tunneilla perehdytään lattiatyöskentelyn maailmaan, pyrkien liikkumaan mahdollisimman sulavasti ja ergonomisesti lattiatasossa. Tunneilla yhdistetään nykytanssin ja akrobatian elementtejä ja tutkimme kehomme mahdollisuuksia liikkua kolmiulotteisesti kaikkia kehonosia ja lattiaa hyödyntäen.
Tunneilla olisi hyvä olla pitkähihainen paita ja pitkät housut

 

AIKUISTEN JAZZTANSSI ALKEET

Keskiviikkoisin 17:15-18:30

Jazztanssin alkeissa perehdytään lajin ominaisiin liikkeisiin sekä rytmiikkaan. Tällä tunnilla pääset tanssimaan ja fiilistelemään jazzmusiikkiin oppien samalla jazztanssin tekniikkaa. Tunnilla tehdään piruetteja, hyppyjä ja erilaisia tilassa liikkuvia liikesarjoja.  Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita. Jazzia voi tanssia jazztossuilla, sukilla tai paljain jaloin.

LIHASHUOLTO JA SYVÄVENYTTELY

Perjantaisin 18:30-19:15

OMA MATTO MUKAAN! Tunti on suunnattu yli 15- vuotiaille nuorille ja kaiken ikäisille aikuisille. Tunnilla tehdään kehoa vahvistavia harjoituksia pääosin kehon omaa painoa käyttäen. Tunnin toisella puoliskolla tehdään syvävenytyksiä ja kehoa avaavia harjoituksia. Tältä tunnilta lähtiessä jää kehoon vahva ja hyvä olo.

NYKYTANSSIN EDISTYNEET SPOTLIGHT

2 kertaa viikossa
Tiistaisin 18:15-19:45
Keskiviikkoisin 18:30-20:00

Tämä tunti on tarkoitettu tavoitteellisemmin treenaaville aikuisille (18+). Tunnille voi osallistua vähintään 4 vuoden tanssikokemuksella. Ryhmä tekee vuosittain esityksen, joka lähetetään Suomen tanssitapahtumiin. Jos olet kiinnostunut ryhmästä, laita meille viestiä ja kerro tanssitaustastasi.