fokus-139 kopio.jpg

TUNTIKUVAUKSET

Kaikki vakituiset viikko-opettajamme ovat koulutettuja tanssialan ammattilaisia.
Kaikkiin tunteihin sisältyy tanssin ilo, kannustava ilmapiiri ja hyvä yhteishenki.

 

BALETTI ALKEET 7-9V

Maanantaisin 18:30-19:30

Tämä tunti on suunnattu klassista balettia aloittelevalle tai seuraavalle tasolle 5-6-vuotiaiden tunnilta siirtyvälle tanssijalle.  Tunnilla tehdään ikätasolle sopivia klassisen baletin perusharjoituksia keskilattialla, balettitangolla sekä tilassa liikkuen. Tunneilla käytetään erilaisia mielikuvia harjoitteiden tukemiseksi ja tehdään joitakin harjoituksia vielä myös ikätasolle sopivien leikkien kautta.

AIKUISBALETTI AVOIN TASO

Maanantaisin 19:30-20:45

Aikuisbaletin tunti on suunnattu yli 16-vuotiaille harrastajille. Tunnille voi osallistua jo kokeneempi harrastaja tai ensimmäistä kertaa balettitunnille osallistuva. Harjoitukset varioidaan taitotasolle sopivaksi. Tunnilla keskitytään baletin perustekniikkaan, joka tukee hyvinvointia ja antaa ryhtiä olemukseen sekä tehdään tanssillisia sarjoja.

AIKUISTEN NYKYTANSSI AVOIN TASO

Torstaisin 19:45-21:00

Aikuisten nykytanssin avoimen tason tulla keskitytään liikkeen tuomaan energiaan. Tunnilla tehdään harjoituksia keskilattialla ja tilassa liikkuen. Harjoittelemme erilaisia tekniikoita lattiatasossa sekä ylätasossa. Liikkeen virtaus ja dynamiikan vaihtelut tuovat energisen sekä vahvan olon. Tältä tanssitunnilta lähdet energisenä ja liikkuvana.

 

NYKYTANSSIN EDISTYNEET SPOTLIGHT

2 kertaa viikossa
Tiistaisin 19:00-20:30
Torstaisin 18:15-19:45

Tämä tunti on tarkoitettu tavoitteellisemmin treenaaville aikuisille (18+). Tunnille voi osallistua vähintään 4 vuoden tanssikokemuksella. Ryhmä tekee vuosittain esityksen, joka lähetetään Suomen tanssitapahtumiin. Jos olet kiinnostunut ryhmästä, laita meille viestiä ja kerro tanssitaustastasi.