MEIDÄN TARINAMME

Mikä on Fokus?

Fokus Dance Company on nuori, raikas ja ammattitaitoinen tanssikoulu/tanssiryhmä Helsingissä. Palo treenaamiseen ja esitysten luomiseen johti Fokuksen syntyyn alkuvuodesta 2018. Perustaja Anni Tolppanen kokosi kasaan kuuden tanssialan ammattilaisista koostuvan porukan, joka sai nimekseen Fokus Dance Company. Kaikki Fokuksen jäsenet ovat tanssialan koulutuksen käyneitä tanssialan ammattilaisia. 


Fokus Dance Company ensimmäinen ajatus oli halu tuoda ammattitaitoista tanssia helposti ihmisten saataville. Fokus keikkaili ensimmäisten vuosien aikana yritysten juhlissa esiintymässä ja osallistamassa juhlayleisöjä tanssinopetuksen kautta. Tanssiesitykset ja tapahtumissa opettaminen ovat edelleen iso osa Fokuksen toimintaa.

Vuoden 2020 aikana Fokus on laajentanut toimintaansa tanssinopetuksen puolelle. Fokuksen ensimmäinen harrastelijoista koostuva nykytanssin vakiryhmä "Spotlight" aloitti harjoittelun syyskuussa 2020. Esiintymisen lisäksi Fokus Dance Company haluaa tulevaisuudessa tarjota laadukasta tanssinopetusta niin lajin uusille harrastelijoille kuin jo kokeneille konkareille. Fokus Dance Companyn päälajina toimii nykytanssi, mutta porukasta löytyy myös taidokasta klassisen baletin, jazztanssin sekä lastentanssin osaamista.

Fokuksen tunneilla pääsee oppimaan tanssia kannustavassa sekä positiivisessa ilmapiirissä. 

fokus-157.jpg
 

©2020 by fokusdance.fi. Proudly created with Wix.com