P4072100-Edit-4.jpg

ANNI TOLPPANEN

Perustaja, tanssija, opettaja

Anni on valmistunut tanssinopettajaksi Turun Taideakatemialta (AMK) keväällä 2017. Omaan tanssijantyöhönsä Anni lähti hakemaan vauhtia opiskelijavaihosta Norjan Stavangerista keväällä 2016 ja on työskennellyt tanssijana muunmuassa tanssiteatteri ja musiikkivideoproduktioissa. 
Anni on myös suorittanut tapahtumatuottajan tutkinnon ja työskennellyt vuosien aikana laajasti tapahtuma-alalla. Anni on toiminut myös iltapäiväkerhon ohjaajana ja saanut paljon kokemusta lasten kanssa työskentelystä. 
Anni on aloittanut tanssipolkunsa klassisesta baletista. Tanssilajeiksi lisääntyi myöhemmin nykytanssi ja jazztanssi. Anni on aina ollut kiinnostunut opettamisesta sekä esiintymisestä ja tanssin viemisestä lavoille ihmisten nähtäväksi. Tanssi on viihdyttävää, tunteita herättävää sekä opettavaista. Nämä on ne asiat miksi Anni haluaa omalla osaamisellaan tuoda laadukasta tanssia niin oppilailleen kuin yleisölle. Opettajana Anni on kannustava, innostava ja haluaa saada oppilailleen onnistumisen kokemuksia. Annin tunneilla ei hikipisaroita säästellä. Tunneilla saa harjoitella hyvässä sekä turvallisessä ilmapiirissä.

PILVI TÖRMÄNEN

Tanssija / opettaja
Baletti alkeet/keskitaso 10-13v
Baletti alkeet 7-9v
Baletti keskitaso 14-16v
Baletti aikuiset avoin taso

Pilvi on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta baletin suuntautumisvaihtoehdosta keväällä 2017. Syksyn 2015 Pilvi vietti ylempien tanssiopintojen parissa kansainvälisessä opiskelijavaihdossa Lissabonissa. 
Tanssiharrastuksen Pilvi on aloittanut 2-vuotiaana Rovaniemellä Lapin Balettiopistossa. Pilvin päälaji on klassinen baletti, mutta hänen tanssitaustastaan löytyy myös muita lajeja kuten nykybalettia, nykytanssia ja showtanssia.

uunisaari -14.jpg
IMG_1481.PNG

ALIISA PERÄNIITTY

Opettaja
Nykytanssin alkeet/keskitaso 10-13v
Nykytanssin keskitaso/edistyneet 14-16v
Nykytanssin lattiatekniikka keskitaso 14+

Valmistuin Turun Ammattikorkeakoulun Taideakatemialta tanssinopettajaksi vuonna 2019. Tanssijana olen erityisesti kiinnostunut nykytanssin lattiatyöskentelystä, improvisaatiosta, sekä fyysisten rajojeni haastamisesta. Liikkuessani keskityn tutkimaan, kokeilemaan ja oppimaan uusia väyliä ilmaistakseni itseäni.

Opettajana koen tärkeäksi luoda turvallinen ja avoin ilmapiiri tunneilleni. 
Haluan rohkaista oppilaitani nauttimaan tanssin tuomista mahdollisuuksista ja löytämään heidän omat väylänsä ilmaista itseään liikkeen kautta. Tunneillani virtaa tanssin lisäksi hiki, iloinen meininki ja menevä musiikki. Fiilistellään tanssia yhdessä ja sen loputtomia mahdollisuuksia tuottaa elämyksellisiä kokemuksia.

Intohimo tanssiin ja opettamiseen paistaa läpi Aliisan tunneilla. Hän on iloinen, kannustava, tarkka ja määrätietoinen opettaja

ADALMIINA TOIVOLA

Tanssija

Adalmiina valmistui tanssinopettajaksi Turun Taideakatemialta keväällä 2017. Tanssijana työskentelystä Adalmiina haki kokemusta muun muassa Norjasta vaihto-opintojensa aikana ja työskenteli siellä useamman ulkomaalaisen koreografin töissä ja produktioissa. Adalmiinan kiinnostuksen kohteita ovat improvisaatio ja tanssiteatteri.
Adalmiinan päälaji on nykytanssi, mutta kokemusta löytyy myös jazztanssista, klassisesta baletista, hiphopista ja showtanssista. Adalmiina työskentelee tanssinopettajana ja on toiminut satunnaisesti eri projekteissa tanssin ja teatterin puolella, sekä tehnyt keikkamuotoisesti esityksiä musiikkivideolla ja tapahtumissa.

uunisaari -40.jpg
uunisaari -21.jpg

MERI ERKKILÄ

Tanssija

Merin tanssitaival alkoi Espoon Tanssiopiston lastentanssitunneilla ja jatkui baletin sekä nykytanssin kanssa aina ammattiopintoihin asti. Meri on suorittanut tanssin lukiodiplomin Sibelius-lukion tanssilinjalla. Meri on valmistunut tanssinopettajaksi (AMK) Turun Ammattikorkeakoulusta. Hän vietti opiskelijavaihtonsa Ruotsissa, Dans och Cirkushögskolanissa, pääaineenaan nykytanssi. Tällä hetkellä Meri opettaa tanssia Espoon Tanssiopistossa. 

SOFIA KOITTOLA

Tanssija

Sofia Koittola valmistui tanssinopettajaksi Turun Taideakatemiasta (AMK) keväällä 2017. Sofia tekee tällä hetkellä töitä monipuolisesti tanssijana sekä tanssinopettajana. Hän hallitsee laajaa-alaisesti tanssilajeja aina baletista jazziin, sekä street-lajeista show-lajeihin. Intohimoisimmin kaikista tanssilajeista hän suhtautuu nykytanssiin - lajin rajoittamattomien vaihtoehtojen ja mahdollisuuksien vuoksi. Sofian mielenkiinto ja monipuolisuus ovat ajaneet hänet tutustumaan myös teatterin ja elokuvan maailmaan. Elokuvien tekoprosessiin hän pääsi mukaan opiskellesaan Taideakatemialla ja silloin tanssielokuvat sekä niiden tekeminen sai Koittolan otteeseensa. Intohimo poikkitaiteeliseen tekemiseen näkyy Sofian luovassa työssä.

uunisaari -32.jpg
fokus-112.jpg

CARITA LÄHTEENMÄKI

Tanssija

Carita työskentelee pääkaupunkiseudulla freelancer-tanssijana sekä tanssinopettajana. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta vuonna 2014 ja tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Carita on tanssinut opintojensa aikana sekä niiden jälkeen mm. Liisa Nojosen, Jenni Kivelän, Eeva Muilun, Billy Siegenfeldin ja Liisa Pentin produktioissa Suomessa sekä ulkomailla. Carita on yksi perustajajäsenistä Hyppy! kollektiivissa, joka tuottaa nyky- ja jazztanssiin pohjautuvia tanssiteoksia. Tämän lisäksi Carita tekee aktiivista koreografista työtä residenssityöskentelyjen ja eri työryhmien muodossa.