P4072100-Edit-4.jpg

ANNI TOLPPANEN

Perustaja, tanssija, opettaja

Anni on valmistunut tanssinopettajaksi Turun Taideakatemialta (AMK) keväällä 2017. Omaan tanssijantyöhönsä Anni lähti hakemaan vauhtia opiskelijavaihosta Norjan Stavangerista keväällä 2016 ja on työskennellyt tanssijana muunmuassa tanssiteatteri ja musiikkivideoproduktioissa. 
Anni on aloittanut tanssipolkunsa klassisesta baletista. Tanssilajeiksi lisääntyi myöhemmin nykytanssi ja jazztanssi, joihin kehittyi suurin intohimo. Anni on aina ollut kiinnostunut esiintymisestä ja tanssin viemisestä lavoille ihmisten nähtäväksi. Tanssi on viihdyttävää, tunteita herättävää sekä opettavaista. Nämä on ne asiat miksi Anni haluaa omalla osaamisellaan tuoda laadukasta tanssia niin oppilailleen kuin yleisölle. Opettajana Anni on kannustava, innostava ja haluaa saada oppilailleen onnistumisen kokemuksia. Annin tunneilla ei hikipisaroita säästellä. Tunneilla saa harjoitella hyvässä sekä turvallisessä ilmapiirissä.

ADALMIINA TOIVOLA

Tanssija, opettaja

Adalmiina valmistui tanssinopettajaksi Turun Taideakatemialta keväällä 2017. Tanssijana työskentelystä Adalmiina haki kokemusta muun muassa Norjasta vaihto-opintojensa aikana ja työskenteli siellä useamman ulkomaalaisen koreografin töissä ja produktioissa. Adalmiinan kiinnostuksen kohteita ovat improvisaatio ja tanssiteatteri.
Adalmiinan päälaji on nykytanssi, mutta kokemusta löytyy myös jazztanssista, klassisesta baletista, hiphopista ja showtanssista. Adalmiina työskentelee tanssinopettajana ja on toiminut satunnaisesti eri projekteissa tanssin ja teatterin puolella, sekä tehnyt keikkamuotoisesti esityksiä musiikkivideolla ja tapahtumissa.

uunisaari -40.jpg
uunisaari -21.jpg

MERI ERKKILÄ

Tanssija

Merin tanssitaival alkoi Espoon Tanssiopiston lastentanssitunneilla ja jatkui baletin sekä nykytanssin kanssa aina ammattiopintoihin asti. Meri on suorittanut tanssin lukiodiplomin Sibelius-lukion tanssilinjalla. Meri on valmistunut tanssinopettajaksi (AMK) Turun Ammattikorkeakoulusta. Hän vietti opiskelijavaihtonsa Ruotsissa, Dans och Cirkushögskolanissa, pääaineenaan nykytanssi. Tällä hetkellä Meri opettaa tanssia Espoon Tanssiopistossa. 

PILVI TÖRMÄNEN

Tanssija

Pilvi on valmistunut tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulusta baletin suuntautumisvaihtoehdosta keväällä 2017. Syksyn 2015 Pilvi vietti ylempien tanssiopintojen parissa kansainvälisessä opiskelijavaihdossa Lissabonissa. 
Tanssiharrastuksen Pilvi on aloittanut 2-vuotiaana Rovaniemellä Lapin Balettiopistossa. Pilvin päälaji on klassinen baletti, mutta hänen tanssitaustastaan löytyy myös muita lajeja kuten nykybalettia, nykytanssia ja showtanssia.

uunisaari -14.jpg
uunisaari -32.jpg

SOFIA KOITTOLA

Tanssija

Sofia Koittola valmistui tanssinopettajaksi Turun Taideakatemiasta (AMK) keväällä 2017. Sofia tekee tällä hetkellä töitä monipuolisesti tanssijana sekä tanssinopettajana. Hän hallitsee laajaa-alaisesti tanssilajeja aina baletista jazziin, sekä street-lajeista show-lajeihin. Intohimoisimmin kaikista tanssilajeista hän suhtautuu nykytanssiin - lajin rajoittamattomien vaihtoehtojen ja mahdollisuuksien vuoksi. Sofian mielenkiinto ja monipuolisuus ovat ajaneet hänet tutustumaan myös teatterin ja elokuvan maailmaan. Elokuvien tekoprosessiin hän pääsi mukaan opiskellesaan Taideakatemialla ja silloin tanssielokuvat sekä niiden tekeminen sai Koittolan otteeseensa. Intohimo poikkitaiteeliseen tekemiseen näkyy Sofian luovassa työssä.

CARITA LÄHTEENMÄKI

Tanssija

Carita työskentelee pääkaupunkiseudulla freelancer-tanssijana sekä tanssinopettajana. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta vuonna 2014 ja tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta vuonna 2011. Carita on tanssinut opintojensa aikana sekä niiden jälkeen mm. Liisa Nojosen, Jenni Kivelän, Eeva Muilun, Billy Siegenfeldin ja Liisa Pentin produktioissa Suomessa sekä ulkomailla. Carita on yksi perustajajäsenistä Hyppy! kollektiivissa, joka tuottaa nyky- ja jazztanssiin pohjautuvia tanssiteoksia. Tämän lisäksi Carita tekee aktiivista koreografista työtä residenssityöskentelyjen ja eri työryhmien muodossa. 

fokus-112.jpg