fokus-139 kopio.jpg

TUNTIKUVAUKSET

Kaikki vakituiset viikko-opettajamme ovat koulutettuja tanssialan ammattilaisia.
Kaikkiin tunteihin sisältyy tanssin ilo, kannustava ilmapiiri ja hyvä yhteishenki.

 

BALETTI ALKEET 7-9V

Maanantaisin 17:30-18:30

Tämä tunti on suunnattu klassista balettia aloittelevalle tai seuraavalle tasolle 5-6-vuotiaiden tunnilta siirtyvälle tanssijalle.  Tunnilla tehdään ikätasolle sopivia klassisen baletin perusharjoituksia keskilattialla, balettitangolla sekä tilassa liikkuen. Tunneilla käytetään erilaisia mielikuvia harjoitteiden tukemiseksi ja tehdään joitakin harjoituksia vielä myös ikätasolle sopivien leikkien kautta.

Young Dancers in Ballet Class

BALETTI ALKEET/KESKITASO 10-13V

Maanantaisin 16:30-17:30

Tunti on suunnattu balettia aloitteleville ja 1-2 vuotta tanssia harrastaneille tanssijoille. Tunnilla tutustutaan laajasti klassisen baletin perustekniikkaan ja keskityttään tekniikan lisäksi myös ilmaisuun. Tunnilla varioidaan harjoituksia taitotasojen mukaisesti. Tällä tunnilla tehdään harjoituksia tangolla, keskilattialla sekä tilassa liikkuen.

fokus-48 kopio.jpg

BALETTI KESKITASO 14-16V

Maanantaisin 18:30-19:45

Keskitason balettitunti on suunnattu vähintään 3 vuotta lajia harrastaneille. Tunnilla syvennetään klassisen baletin perustekniikkaa ja siirrytään vaativimpiin harjoituksiin taitotasot huomioiden. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi klassisen baletin variaatioita ja tanssijoilla on myös mahdollisuus kärkitossujen käyttöön. Tunti koostuu harjoituksista tangolla, tilassa liikkuen sekä keskilattialla.

Ballet Practice

AIKUISBALETTI AVOIN TASO

Maanantaisin 19:45-21 
Perjantaisin 17:15-18:30

Aikuisbaletin tunti on suunnattu yli 16-vuotiaille harrastajille. Tunnille voi osallistua jo kokeneempi harrastaja tai ensimmäistä kertaa balettitunnille osallistuva. Harjoitukset varioidaan taitotasolle sopivaksi. Tunnilla keskitytään baletin perustekniikkaan, joka tukee hyvinvointia ja antaa ryhtiä olemukseen sekä tehdään tanssillisia sarjoja.

fokus-42 kopio.jpg

NYKYTANSSI ALKEET 7-9V

Tiistaisin 17:30-18:30

Tämä tunti on suunnattu nykytanssia aloittelevalle tai seuraavalle tasolle 5-6-vuotiaiden tunnilta siirtyvälle tanssijalle. Tunnilla tehdään ikätasolle sopivia nykytanssitekniikan perusharjoituksia keskilattialla ja tilassa liikkuen. Harjoitteet kehittävät muunmuassa ketteryyttä, liikkuvuutta, luovuutta ja rytmitajua. Tunneilla käytetään erilaisia mielikuvia harjoitteiden tukemiseksi ja tehdään joitakin harjoituksia vielä myös ikätasolle sopivien leikkien kautta.

fokus-62 kopio.jpg

NYKYTANSSI ALKEET/KESKITASO 10-13V

Torstaisin 17:00-18:00

Tunti on suunnattu nykytanssia aloitteleville ja 1-2 vuotta tanssia harrastaneille tanssijoille. Tunnilla tutustutaan laajemmin nykytanssin tekniikoihin ja keskitytään lisäksi myös improvisointiin sekä ilmaisuun. Tunnilla varioidaan harjoituksia taitotasojen mukaisesti. Tällä tunnilla tehdään harjoituksia keskilattialla sekä tilassa liikkuen.

Hand Stand During Dance Performance

NYKYTANSSI KESKITASO/EDISTYNEET 14-16V

Torstaisin 19:00-20:30

Keskitason/edistyneiden nykytanssitunti on suunnattu vähintään 3 vuotta lajia harrastaneille. Tunnilla syvennetään nykytanssin tekniikoita ja siirrytään vaativimpiin harjoituksiin taitotasot huomioiden. Tunnilla harjoitellaan tekniikan lisäksi improvisaatiota ja ilmaisua. Tunti koostuu harjoituksista keskilattialla ja tilassa liikkuen. Tunneilla kehitetään muunmuassa liikkeiden dynamiikkaa, liikkuvuutta, rytmillisyyttä sekä omaa luovuutta.

fokus-107 kopio.jpg

NYKYTANSSIN LATTIATEKNIIKKA KESKITASO

Torstaisin 18:00-19:00

Lattiatekniikkatunti on suunnattu tanssia vähintään 3 vuotta harrastaneille. Tunnilla keskitytään erilaisiin floor work -tekniikoihin. Tunnille voi osallistua myös muiden lajien kuin nykytanssin harrastajat.

fokus-68 kopio.jpg
 

LASTENTANSSI 3-4V

Keskiviikkoisin 17:15-18:00

Tällä tunnilla koetaan liikumisen- ja tanssin iloa. Tunnilla tehdään ikätasolle sopivia liikkumis- ja koordinaatioharjoituksia lasta kannustaen. Tunneilla käytetään erilaisia mielikuvia ja satumaailmoja harjotusten tukena. Tunneilla lapsi oppii erilaisia liikkumistapoja sekä tanssiaskelija. Tunneilla kannustetaan myös lapsen omaan luovuuteen ja mielikuvitukseen. Tunti on hyvä pohja tanssiharrastukukselle ja samalla lapsi saa hyvää harjoitusta ryhmässä toimimisesta. Tunnilla tehdään balettiin sekä nykytanssiin valmistavia harjoituksia.

Young Ballet Class

LASTENTANSSI 5-6V

18:00-18:45

Tunti on saman kaltainen kuin 3-4-vuotiaiden tanssitunti. Tällä tunnilla vahvistetaan perusliikkeitä sekä vaikeutetaan harjoituksia ikätasolle sopivaksi. Tunnilla tehdään balettiin sekä nykytanssin valmistavia harjoituksia.

Dancing at Home

LIHASHUOLTO JA SYVÄVENYTTELY

Perjantaisin 17:15-18:30

Tunti on suunnattu yli 15- vuotiaille. Tunnilla tehdään kehoa vahvistavia harjoituksia pääosin kehon omaa painoa käyttäen. Tunnin toisella puoliskolla tehdään syvävenytyksiä ja kehoa avaavia harjoituksia. Tältä tunnilta lähtiessä jää kehoon vahva ja hyvä olo.

Iyengar Yoga Class Triangle

NYKYTANSSIN EDISTYNEET SPOTLIGHT

2 kertaa viikossa
Tiistaisin 18:30-20:00
Keskiviikkoisin 18:45-20:15

Tämä tunti on tarkoitettu tavoitteellisemmin treenaaville aikuisille (18+). Tunnille voi osallistua vähintään 4 vuoden tanssikokemuksella. Ryhmä tekee vuosittain esityksen, joka lähetetään Suomen tanssitapahtumiin. Jos olet kiinnostunut ryhmästä, laita meille viestiä ja kerro tanssitaustastasi.

IMG_6738.HEIC